Pages

12.10.12

Punca Kesesakan Jalan

Pelik la pula apsal jalan jem semacam nie, tersemput-semput nak bergerak. Padahal baru pukul 7am tapi tahap pergerakan tu ya ampun lambat yang amat. Selalu tak macam nie walaupun kereta banyak tapi still berjalan lancar. Jalan yang me maksudkan adalah Jalan Lapangan Terbang dekat subang airport tu. Nak lepas jarak 500 meter pun ambil masa dekat 20 minutes. Buang masa betul!

Ingatkan ada eksiden atau kereta/lori rosak rupanya ada benda alah lain yang menjadi punca utama kepada kesesakan luar biasa nie.





uols nampak tak 2 ketul rangka besi atas lori tu.. actually ada 3 ketul tapi seketul tu dah tercicir dekat belakang lori tu. Jatuh dekat jalan. Giler bahaya kan kalau ada kereta langgar..  So benda alah tu dah tutup sebelah jalan, nak angkat balik naik lori tunggu kren la jawabnya sebab berat kan.. ada pakcik polis yang kontrol jalan tapi apsal la time peak hour gini lori-lori besar nie pun sibuk nak keluar. ishhh ishh ishhh kan dah menyusahkan semua orang..huhuhu.






No comments:

Post a Comment

My HeartBeat