Pages

4.10.12

Online Shopping | OhShawl

Seluar opis kat dalam almari banyak dah ketat metat nie, nak zip pun alahai lepas tak lepas lak heheee so terpaksa me mencari stok-stok seluar baru....kesian kan dah tak muat, Ayooo nak pakai baju kurung setiap hari cam bosan la pulak kan...tu pun silap-silap tak muat nanti :) Biasalah kemajuan perut skang..

Me choose palazo sebab selesa nak bergerak dan sedap dipakai, senang citer beli online. Pilih, bayar dan dapat di depan pintu gitu :). Search punya search jumpa lah satu kedai online nie.


OhShawl. Senang-senang jalan-jalanlah cuci mata kat situ untuk melihat collection mereka




Semalam (selasa) close deal sebelum pukul 4pm, hari (rabu) ni dah dapat barang yang diorder sangat cepat kan. Wow pantas buat kerja. Ermm cuma kena baiki dari tempoh response pada customer sebab ambil masa skit. me isi form hari jumaat last week hari selasa baru dapat reply stok. Nasib baik tak ubah pikiran you, kang nama me kena jadi blacklist buyer lak..hehehhee 

Overall thumbs up me puashati!!





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat