Pages

20.12.12

Checkup Minggu 35

Appointment checkup pagi nie dengan gynae yang bakal menyambut my baby.....insyaAllah. Sampai klinik dalam pukul 9.30 pagi suasana masih lengang. Timbang berat, check air kencing then tunggu giliran untuk jumpa Dr.

Tak lama pun tunggu tak sampai 20 min dah boleh masuk, orang tak ramai datang lagi. masuk-masuk terus bersalaman dengan Dr, tanya khabar semua.. alahai lemah-lembut dan softspoken betul.. sejuk hati aii jumpa spesis Dr cam gini..

Dr Mazita Mansor - explanation memang superb. A-Z tentang contraction, pergerakan baby semua dia terang dengan jelas. Nganga mulut aii tak tahu nak tanya apa dah.....cuma comellah Dr nie cakap laju cam bullet train. Dr pesan delivery bag dah boleh start packaging dari sekarang...standardlah benda-benda emergency nie bukan boleh dipredictkan.
 Credit DEMC


Progress berat naik 61kg , Baby- 2.6kg

Lain-lain perkara macam tekanan darah, kedudukan uri, kandungan air ketuban alhamdullilah takde masalah. So another 2 weeks untuk jumpa dr lagi. 
Me in 35 weeks



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat