Pages

9.12.12

AFF Suzuki Cup 2012 | Semi Final 1 Malaysia vs Thailand

Pertembungan antara Harimau Malaya dan Gajah Putih malam nie pastinya menjadi tumpuan para peminat sukan bola sepak Malaysia. Thailand dah tentunya bukan calang-calang team, Malaysia please watch out......kerahkan tenaga sehabis daya, team spirit penting hokey supaya tidak dikalahkan pihak lawan....never never hampakan peminat setia korang nie..

Suka tengok status friends di Facebook ngan ayat-ayat hikmah, kata-kata semangat dan gambar live di stadium.. Nampak la excited masing-masing menantikan games malam nie. Terbaik la uols. Cuaca dari petang tadi kurang memberansangkan harap ia tak menjadi halangan dan semua akan bagi sokongan yang terbaik. Moga ada tuah kepada team Malaysia.

Dapat FREE 4 keping tiket tapi tak dapat nak pergi so dah siap-siap sedekah dekat anak buah.... untung la kat dia dan kengkawan....sekeping RM 40 mahal tu.


Nak tengok secara live streaming di RTM, UBN TV

All the best HARIMAU MALAYA!!





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat