Pages

12.12.12

Pesta Buah-Buahan UPM

Dapat balik kampung time musim buah rambutan memang heaven dek terpikat suasana kerimbunan pokok yang sedang berbuah merah kuning. Wooo syok giler tengok...Tapi bab mengait serah pada yang pakar, yang lain kita pakat jadi pom-pom girl sudah, ooo ingat senang nak mengimbang pengait buluh yang panjang tu.. aiyakkk surrender terus. Paling best sessi kutip buah... bersungguh-sungguh sumbat dalam guni plastik nak bawak balik bandar kan... tapi makannya bukan sangat pun buat sakit tekak dengan batuk jer.


Buat orang bandar yang takde kampung payah kot nak rasa experience cam gini, Main sessi tunjuk-tunjuk dengan apek jual buah je.. Bila nampak Pesta Buah-Buahan UPM terus nak promote kat uols yang teringin mengimbas kenangan zaman budak-budak dulu. Lagi seronok dapat angkut satu family bersama.



Dahlah petik sendiri, harga pun murah.. apa lagi nak pikir... makan sampai puasla jawabnya.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat