Pages

10.12.12

Set Tilam Baby

Ingatkan nak cari bedding set kekabu untuk baby tapi survey punya survey mak aiiii boleh tahan meletupp harganya. Dekat kampung pun harga dah cecah RM300 satu set (tilam, 2 bantal, 2 bantal peluk)....uishh tak menahan harganya nak oiii..
My mum suruh beli tilam biasa jer. Cari bantal kekabu nanti dia bukak buatkan bantal budak ha ala-ala DIY gitu.. Ronda-ronda Sungai Buloh jumpa kedai jual bantal kekabu terus beli, malas nak survey kedai lain agak susah nak patah-patah balik dengan keadaan jalan yang banyak double line. Bolehlah sebiji bantal dalam RM20.

Tilam Bumblebee Cartoon Bear you, pilihan husband...yang nie beli kat Onebabyworld, Shah Alam. Cost semua tak sampai seratus.. ha kan jimat tu..


Luas nak golek sana golek sini.. :p
Beli dua bantal, satu kena rembat dengan bapak baby nak merasa tidur berbantalkan kekabu, alahai suamiku..hehhehe




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat