Pages

31.12.12

Sugar Glider In the House

Binatang peliharaan sepupu me yang baru jer "check-in" petang tadi. Super duper comel sebab saiz dia hanya sebesar tapak tangan orang dewasa. Geram jer tengok.


Tah apa angin yang datang melanda, rajin pula tuan dia nak membela. Ingatkan main-main cakap sekali tudia gigih ke Pet Shop dok borong seekor Sugar Glider. Almaklumlah tuan dia spesis penyayang kepada binatang.

Nyenyaknya dia tidur.. alolohh penat ye



Tak ambil pusing dah keadaan sekeliling. janji selesa katanya



aikkk gaya tidur macam malu-malu kucing, tutup muka dengan telinga terus


Ala lakonan semata semua tu, sugar glider belum tidur lagi dia pura-pura pejamkan mata kengkonon tengah diulit mimpi.....ha pandai betul! Nampak tak aktif sangat maybe sedang membiasakan diri dengan persekitaran dan suasana baru.

Siap ada travelling bag lagi okey!! Bila masuk dalam beg nie pandai move sana move sini, bijak kan tadi kemain cantik punya landing atas tangan...hehehhe. Beg nie tak tebal nipis so udara boleh masuk tak la lemas sugar glider nanti kalu tuan dia nak bawak jalan-jalan.




Singgahsana untuk Sugar glider


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat