Pages

18.12.12

Transformasi Bantal Kekabu

Edisi transformasi bantal kekabu dewasa menjadi bantal yang lebih kecil dan praktikal untuk si baby dah siap...horeyyy.. Hasil kerja DIY my mum. Memang comel sangat.... kalau baby tengok nie uiiii mesti terharu tengok hasil kerja nenek kesayangan dia.. thanks mum!!

Before DIY 



After DIY
Nampak lagi berseri-seri.



Mesih jahit kesayangan my mum kalau tak der dia lambat la nak siap bantal bucuk .. very old skool kan. Pakai kaki jer nak gerakkan mesin jahit nie...Kalau nak dikenang jasanya ehhh tak terkira dari me kecil sampailah nak ada anak nie still in good condition tau. Steady menabur bakti.

Cuma skang my mum guna untuk jahit benda-benda kecil @ minor jer kalau langsir-langsir yang besar gedabak serah kat kedai jahit senang kerja yelah mesin lama dah season.. :)





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat