Pages

30.8.13

Open House Raya Office

Dah jadi tradisi my office setiap tahun Open House Raya mesti buat kat luar almaklumlah office kecik mana cukup nak tampung staff, vendor dengan customer yang ramai kan.. Selama beberapa tahun Restoran Seri Melayu sentiasa dihati.....now Kelab Tasik Putrajaya menjadi lokasi biasalah mengubah angin dan selera...skang dah masuk tahun kedua kat sini.
Event start pukul 12 pm tapi semangat kau masing-masing datang awal. Biasalah sesekali dapat pelepasan kerja yabedabedoooo la kan...

Antara staff yang hadir.. Macam-macam gaya timbul..bling sana bling sini kalah artis..hehhee..hamboi dapat peluang sakan ye..




Nak tahu menu yang disajikan tak??

Nasi Goreng Cina dan Kepak Ayam Goreng

ABC

Sate. tak sedap..siap ada bau masam lagi...sate lama kot??

Nasi Ayam

Roasted Lamb

Kuih-muih


 Buah-buahan pun ada.
tapi tulah quality makanan dia menurun skit tahun nie compare dari tahun lepas, tapi admitlah kawasan dia memang cantik untuk posing-posing. Tahun depan harap-harap buat kat tempat lain..hehhee


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat