Pages

26.8.13

Open House Raya | Seri Pristana

Masuk pertengahan syawal, dah tentu-tentu busy memenuhi undangan Open House Raya merata-rata tempat. Sah-sah hujung minggu penuh dengan acara makan dan makan dan makan. Tapi awas okey jangan ada yang terlebih naik berat badan kang kecundang diet di tengah jalan diri sendiri yang kecewa.
Kalau diikutkan memang best macam-macam makanan masuk perut tapi sebenarnya paling syok dapat bersua muka dengan sahabat-sahabat lama...tengoklah weols empat tahun sekali baru dapat jumpa okey....punya lah payah nak jumpa, masing-masing ada komitmen sendiri. Nasib baik dapat gak berjumpa kat open house semalam, tu pun ada yang tak dapat datang still tak cukup korum..

Geng Sekolah Menengah. Berbaju biru adalah tuan rumah. Terharu sangat bila mak beliau still ingat lagi kat kitaorang nie.

semoga ukhwah dan persahahatan kita terus kekal selama-lamanya. InsyaAllah.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat