Pages

11.6.10

Bukan rezeki aku...

Dalam pada aku berblogwalking tadi, tetiba terpandang satu entry pada blog contest yang aku join, excited gila la wey sebab nama aku naik..dah senyum kambing dah masa tu...bukan senang tau nama nak up....Bila ku scroll down mouse ..terus sentap sangat...huhuh sangat sedih bile entry kena "reject" sebab aku tak ikut term!! ala-ala langgar syarat contest la....salahku sebab Logo and blog list dia tak masuk dalam blog aku!! Sob Sob sangat sedih..nie gara-gara aku tukar layout hari tu..memang ada content yang ilang...mana yang dapat tu selamatlah yang lain ke laut dalam dah!!
Redha jelah dik non.. bukan rezeki kot..aduyai tensi. den .ingat malam nie boleh mimpi dapat hadiah besar sekali habuk pun tarak!!! Lepas ini taubat la aku nak tukar template blog nie suka suki jer.. Serik sudah...

3 comments:

  1. x pe...byk lgi..

    masuk je contest yg byk 2..

    jgn nagis k

    ReplyDelete
  2. haha..kejap je mandum..tp k.shida x cry tau..takder hal punyala..

    ReplyDelete
  3. hahaha..cian kak shida..ta pew2 mybe x der rezeki kowt..hahaha..kak shida nk nngis?hahaha..ta cye lar.kam kak shida wanita yg tabah..hahaha:P

    ReplyDelete

My HeartBeat