Pages

25.6.10

Misi Pencarian Rakan Serumah..

hi, korang ada kengkawan yang tengah cari rumah sewa area subang jaya tak? kawan aku sedang dalam misi pencarian mencari manusia-manusia yang nak jadi housemate dia tapi untuk lelaki sahaja je.. korang bacalah keterangan dan syarat-syarat dibawah yang copy paste jer dari belog dia.


geng, ade bilik nk disewa nih, usj 15. Bilik ade 2 jerk, satu aku dah duduk, and ade satu bilik lagik...harge rumah RM 450 jerk, so bayar ikut bape kepale yg duduk. so kalu boley bilik yg satu lagi tu aku nk 2 org duduk r, ringan sikit kot bayar sewe, kalu x nak pon x pew,


kirenye kalu rumah tu
2 org penghuni -RM 225
3 org penghuni - RM 150

- Sewe rumah x termasuk bil air ngan api,
- LELAKI sahaja
- peti ais, katil ade, (katil setiap bilik ade 2) tilam jerk kene bawak sendirik
- dri rumah nak ke Taipan usj hanye 5 minit jerk, nk ke sunway naik motor dri 10 ke 15 minit jerk, kalau krete aku x brani jamin sebab bergantung ngan kadar kesesakan lalu lintas.
- jika berminat give me a call or mesej - 012-4557758 (syaf) *** yg x minat jgn nk kacau2 no nih!!!

sedikit mengenai mamat ini
- kepala otak yang gila-gila. pecah perut kalu mamat ni buat lawak..
- kuat makan (sedang dalam proses mendietkan dirinya)
- baik hati suka tolong kengkawan


dah dah , tak nak puji lebih-lebih nak ada orang kembang.. better kenal beliau sendiri.. uncle syaf


1 comment:

  1. TRIMASS wahai kak shida, jasa anda akan dibalas oleh cucu cicit saye kelak...***boley x ayat cam ni???

    ReplyDelete

My HeartBeat