Pages

16.6.10

World Cup 2010- South Africa

Sticky entry
Sila scroll bawah untuk entry terkini..

Demam piala dunia bakal melanda satu dunia tidak lama lagi.. masing-masing mesti dah ada team pilihan kan..menang or kalah kena tunggu la ye tak..
dah start nanti world cup bermacam karenah la dapat kita semua lihat..masing-masing mesti sanggup bersengkang mata depan TV..ada yang lambat melelapkan mata dan terlajak tido terus ..huhhu..then ada pula yang datang opis lambat.. dan bermacam-macam citerla akan keluar nanti..yelah masing-masing nak menang!!
so buat world cup fan, me ada something interesting nak share.. worksheet excel yang u'all boleh gunakan untuk tengok ranking ur fav team dengan segera.. nak tengok gambar-gambar player kesayangan korang pun boleh :p
senang je nak guna just masukkan score team selepas sesebuah game then excel akan calculate sendiri ranking. tak payah nak tunggu-tunggu dah kira sendiri jer.. team dan masa game pun dah ada disediakan memang berbaloi-baloila u all guna..so apa tunggu la download jer kat "WORLD CUP 2010 South Africa"



10 comments:

  1. dah download dah. hohoho go German ;D

    ReplyDelete
  2. salam ziarah…jom join giveaway maya 

    ReplyDelete
  3. fawa : pantas tul!!
    ummi : akan diterjah!! hehehe

    ReplyDelete
  4. ni same ke ngan blog http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/06/lucky-draw-by-rina.html hehe..rina nak comment dekat sane tak boleh..

    anyway, thanks join contest

    gudluck ^__^

    ReplyDelete
  5. rina - haah sama jer, yang tu for contest .. erm thanks kasi tau nk kena cek nie..

    ReplyDelete
  6. wah kak shidah pown layan gak kew bola2 nih...siap bagi tunjuk ajar agi...muahahah

    ReplyDelete
  7. pe tunggu lagi syaf, download la cpt!!hehe

    ReplyDelete
  8. hye sis..jum join kontest..harvest festival..tiefazatie as ur referral..tq2...jum tgk kt blog ifa..=)

    ReplyDelete
  9. Tie - thanks roger akak..
    nanti akak terjah sana :)

    ReplyDelete

My HeartBeat