Pages

3.6.10

Makcik Kayo!!

Congralatutions!
Nombor telefon
Anda tlh b'jaya
Mendpt hadiah
Utama Wang
RM27,000.00 dr
POWER ROOT SDN BHD. Sila Tel;
0178 374437
(No PIN:25e47)
Terima kasih.

From:0128413418

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Huh, kayo makcik!! ada orang anto sms beritahu makcik menang wang besar ni...puluh-puluh ribu ringgut nie... Puh!! senang hati makcik cam gini boleh pergi shopping kat KLCC, Pavallion or Midvalley. macam-macam makcik boleh beli!! korang nak makan apa makcik takde hal boleh belanja punya, korang order jer apa nak makan ..makcik bayarkan sebab nanti makcik banyak duit!!! hahahaha...makcik suka makcik suka..
Oit!! jangan berangan nak mimpi menang hadiah riban-riban...tengok ayat sms bahasa rojak, ini sms tipu orang naya orang jer..nak menang apa kalu entries pun tak hantar ...huhuhu.. mana ada orang bagitahu winners bagi SMS je!! paling-paling tidak mereka akan telefon or inform melalui surat atau email... Ingat senang-senang ke power root nak bagi duit free macam itu jer.. Manusia manalah punya keje nie.. jangan percaya bulat-bulat ye bila terima sms dari no yang tidak dikenali.
ini scam ok jadi apa yang perlu bila dapat sms macam ini..senang jer..baca, senyum dan delete dari inbox korang...selamat maju jaya!
!

3 comments:

  1. btol 2..mcm2 lh skrh ni nk kena kn orh...

    ReplyDelete
  2. saya google2 no tepon tu, saya jumpa blog awak ni...sbb, baru je ni sy dpt sms yg sama...

    tu la pasal..entry pon hantar..mcm mana nk menang..? nampak sgt tipu nyer...

    ReplyDelete
  3. bagus sbb awak check dulu tak men caya terus.. harap yang len pun jgn mudah percaya kan!!

    ReplyDelete

My HeartBeat