Pages

13.6.10

Tahniah Dik Amirah!!


Tahniah untuk amirah..semalam dia text me beritahu yang she dapat tawaran belajar dekat UITM Machang in business admin..suka betul dia almaklumlah kengkawan ramai dah dapat offer..oh ye amirah nie lepasan SPM so nak jejakkan kaki ke U la kiranya.. tunggu punya tunggu jauh nun ceruk sana dapat ye.. Tak kisahlah la kan mana jugak kena campak janji ilmu dan pengalaman tu.. time muda-muda nie la nak merantau jauh-jauh.. apa pun all the best la dekat Amirah!!

4 comments:

  1. hahaha..thanks kak shida:D..btw,tu larh..pk kn tempat tuh agk jauh but mnegenangkan nk blaja pinyr pasal kne larh berkorban..erm,kak shida jaga diri taw..nk khwin nnty jgn lupe bg tahu keyh..mira akn col kak shida if ad pape nk share keyh..hope buleyh larh..lg 1,mira akn sentiasa ingat kat kak shida sbb u satu-satu nyer kakak yg mira rapat n percaya..luwf u sho much..mmmmuahhh..keep in touch sis:))

    ReplyDelete
  2. tahniah miera..leh kecek klate ar pahni...sory k.syida tumpng blog nk wish..huhuhu

    ReplyDelete
  3. aini:hahaha..hope buleyh lerr kecek kelate..btw,thanks kak aini..mmmuahhh:))

    ReplyDelete

My HeartBeat