Pages

18.6.10

Kisah dua hari

Kisah Hari Rabu
Sedang berbual-bual dengan Athirah, seorang practical staff tentang keadaan anak salah seorang staff di officeku yang terkena "chicken pox" @ demam campak!! memang kesian tengok badannya penuh dengan dengan bintik-bintik.. Athirah beritahu pada aku, dia tak penah dapat demam campak sekali pun. Pelik kan kerana kebiasaannya setiap orang pasti akan terkena penyakit tersebut at least sekali semasa kecil...jadi dalam kes ini boleh dianggap sebagai dia bernasib baik..


Kisah Hari Khamis
Athirah cuti hari ini katanya on medical leave(MC). Dia beritahu nak jumpa doktor nanti sebab tak berapa sihat....sementara itu kami di office plan nak buat makan-makan memandangkan besok hari terakhir Athirah di office sebab praktikal nya dah tamat so masanya untuk masuk belajar balik...tetapi ku terkejut badak apabila si comel Athirah beritahu bahawa dia sudah terkena "chicken pox". Wahal baru je semalam kami berborak pasal chicken pox alih-alih hari ini terkena penyakit berkenaan...Kesian dia! Apa pun semoga Athirah cepat sembuh dan selamat kembali belajar..



1 comment:

  1. kak Athirah kena chicken pox? hehe kesian :D nasib baik fawa dah kena dah time kecik kecik dulu. kalau x,nanti x comel da muka fawa tau. hehe btw,get well soon kak Athirah :) ♥

    ReplyDelete

My HeartBeat