Pages

30.3.12

25,000 Tiket Wayang Percuma??

Wallla....eh biar betul article ni tulis sambil gosok mata berkali-kali sebab tetiba rasa dalam mimpi pulak. Macam percaya tak percaya je nie ....hahhhaaa...Terus cari info sebab macam comel je tetiba boleh redeem tiket wayang banyak-banyak sekali check betullah tu bukan tipu-tipu punya, habis dah GSC murah hati nak bagi tiket wayang free sebat la selagi boleh kan.
Wahai kaki-kaki wayang semua korang pun dah lama mengkayakan GSC kan....hehehe sekarang nie lah masanya korang dihargai sebab beri support yang baik pada local dan international films.... habis korang gak yang rajin penuhkan seat-seat dalam tu...memang terbaik..hehehe




Hokey hokey yang penting sekarang alert dan ingat dalam kepala tu baik-baik sebab offer ini hanya akan direveal sepenuhnya pada 1 April 2012 tepat pukul 0.01 tengah malam, so ikuti segala perkembangan di PageFage FB GSC, check Official Home Page GSC atau pun semak di akhbar tempatan ya!!





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat