Pages

27.3.12

Abby Abadi Sudah Bertudung

Me bukanlah Fan abby abadi yang sejati cewahh ayat tak boleh blah hehehe tapi bila ada drama drama lakonan dia kat TV me layan la jugak sebab abby ada bakat tidaklah macam pokok kayu yang sedang berlakon :p. Kalau bawak watak mak tiri yang jahat atau ala-ala sengal kepochi best jer tengok kira menjadi lah...heheheehe.
Tengah melayan status terbaru di mukabuku tetiba nampak my friend comment kat muka buku abby abadi, sekali nampak ehhhh cantiknya imej baru abby, sejuk hati tengok. Status terkini yang menangkap penglihatan mata me.. "Assalamualaikum, Yer sy sudah bertudung"....



Wajah terbaru abby bertudung menambahkan lagi keserian mukanya. Gerenti ramai peminat dia lepas nie :p Alhamdullilah seorang lagi artis menemui hidayahnya. Mari kita sama-sama doakan abby kuat semangat menghadapi liku-liku kehidupannya. Amin...




2 comments:

  1. Alhamdullilah jika itu terbaik untuk dia hewhew doakan terbaik jek kan untuk dia . dia dah jadi ibu mesti lah kena insaf sikit sikit hewhew

    ReplyDelete
  2. Sya:sentiasa sokong benda baik..hhehee

    ReplyDelete

My HeartBeat