Pages

18.3.12

Peraduan: Cadangan nama bayi Sop


Tentunya Bro Sop dalam debaran menantikan kelahiran cahaya mata ketiganya seorang puteri. Dalam pada tu sempat Bro Sop buat contest cari idea untuk nama baru anaknya tu.. teringin nak join nie so pencarian nama bermula.... jeng jeng jeng!!!
Bukan kerja mudah nak cari nama indah yang punya maksud yang cantik dan baik mau tak pening omak dan bapaknya..

Cari punya cari ada beberapa nama yang berkenan dekat hati me tapi tak sure la berkenan ke tidak bro sop dan wife.. biasalah dah nama pun cadangan kan.. hehehehe


Nama pilihan

Alya Adriana (Ketinggian, nisbah)

Semoga anak ini menjadi orang yang sangat suka melakukan kebaikan yang tiada henti nisbahnya


Dhia Syarafana (Cahaya/kemuliaan)

Anak yang dididik dengan penuh disiplin sewaktu kecilnya, akan menjadi orang yang tahu menghargai masa dan menghargai diri sendiri. Pekerjaan yang tidak memberi manfaat akan dijauhi sedaya mungkin. Hasilnya, melahirkan sesuatu yang mulia untuk dijadikan contoh dan teladan yang baik kepada masyarakat.



Jangan marah ye bro sop, pandai-pandai bagi dua nama bukan pe nama tu so beautiful la pulak..
apa-apa pun semoga semua urusan bro sop dan isteri berjalan lancar dan dipermudahkan Allah.




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat