Pages

8.3.12

Baby Born | Muhammad Dayyan

Dah sampai kat Putra Medical Centre (PMC) Sungai Buloh....dahlah sesat jalan tambah lagi dengan keadaan cuaca panas terik kat luar huhuhhu memang menduga iman betul. Menjejeh air peluh keluar.....sabar sabar.. dapat kena aircond fuhhh lega sangat.


Hai baby Dayyan, see aunty-aunty gojes datang dari jauh nak tengok awak dan mummy awak. Alhamdullilah Dayyan melihat dunia hari isnin pagi lalu. Kesian omaknya kena bedah...



Baby Dayyan selamat dilahirkan pada pagi Isnin yang lalu melalui pembedahan. Akak vouge je berani pegang dah anak dua harus berpengalaman... Kitaorang berdua je tak de keberanian yang cukup tinggi nak pegang baby sekecik tu so sentuh-sentuh cuit-cuit pun jadilah..hehehe


Lucky juga masa ni, tengah-tengah tangkap gambar, Dayyan dengan sporting tunjukkan kemachoan aset lesung pipitnya kat kitaorang. Walla, even dalam berlaku spontan but very nice moments.. aunty click "like"..hehehe

Bye Dayyan, Aunty mau pulang kita bertemu lagi.




3 comments:

  1. baby kak Kiena ke kak? sbb nampak husband dia dalam gambar tu. alalalala comel la baby Dayyan tu. soh kak Kiena sebut sebut sikit nama Aunty Fawa kat baby tu tau. hehehe ;)

    ReplyDelete
  2. Farah: nielah baby baru kiena..comel kan..hehehe

    ReplyDelete
  3. comelll..comelll....ruginya xdapat pegi ari tuh...

    ReplyDelete

My HeartBeat