Pages

16.3.12

Cuppies yang Manis

Bila dapat call pagi tadi suruh pick up cuppies dengan segera terus kata "baik petang nie saya pergi ambil"...gelojoh sangat kan :p tapi hati melonjak-lonjak kegembiraan sebab menang contest lalalala....Alah benda makan tak elok simpan lama-lama nanti rosak tak leh makan *membazir itu amalan syaitan*

Gulpppp...gojes sangat cuppies ini..... tak sabar nak ngap cepat-cepat masuk dalam mulut




Muak cuak gila nak makan sebab nampak manis, almaklumlah hubby me spesis yang kurang makan benda manis.....suka minum air teh tanpa gula :D
Alih-alih dia jamah sikit je lagi separuh me yang makan sebab cream banyak tapi cakenya alahai cinonet dan cuppies itu manis sekali....huhuuh *issh banyak complain ek*



Ketepikan soal kemanisan yang terlebih tu...... Ada extra gift dalam paperbag merah tu.. comel-comel semuanya.. hehehee.



Wajah manis tanpa gula yang happy dapat menang hadiah


p/s: me suka makan cuppies sebab cantik dan sedap tapi kalau dah terlalu manis aduhh spoil lak rasa.




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat