Pages

27.4.12

Sambil melabur sambil dapat voucher

Kalau sebelum ini dok menunggu nombor giliran dekat bank or pejabat pos, apa kata kali ini guna Maybank2U untuk simpan duit di ASB. Lagipun tengah ada best deal untuk setiap transaction yang dibuat...hehhehe.. cer tengok promo kat bawah nie :)



Wah best gak.. berpeluang dapat KFC Voucher bernilai RM100!! Sape nak???? Sila buat transaction ASB guna Maybank2U. Make sure paling minimum RM200. Lagi banyak transaction lagi besar peluang nak dapat... ..Wow ada 500 KFC Voucher boleh direbut sehingga 10 May.


Cara nak buat transaction cuba baca instruction kat bawah nie.....Actuallly dah lama kemudahan nie ada cuma tahu tak tahu jer.....Nak lagi lanjut lawat website Maybank yeah!






No comments:

Post a Comment

My HeartBeat