Pages

13.4.12

Sayonara

Bertemu dan berpisah

Adat manusia biasaaaaaaaa

Hilang di mata tapi dihati tidak lupaaa

Berdoalah agar kita aman dan sentosa

Semoga kita berjumpa di lain masaaaaaaaa!!!


Selalu teringat lagu nie bila ada saat-saat perpisahan biasalah sob sob sob sedih sat bila ada officemate membuka langkah naik kapal baru.....orang dapat better offer of course la berhijrah mesti masyukkk tu tapi kan lahai kurang seorang stok gadis single kat opis nie...hehehhe.

Ok sempat buat makan berjemaah tanda kenang-kenangan.... yelah next week dah tak jumpa.

























Bye..bye Aini Mardhiyah.. Still young hokeyyy...Perjalanan pun jauh lagi!



Semoga success selalu dan kenang kami dalam doa mu..




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat