Pages

5.4.12

TM Career & Education Fair 2012

Berita hebat untuk penanam-penanam anggur yang sedang berusaha keras mencari pekerjaan yang sesuai boleh ambil peluang datang beramai ke Menara TM sebab ada TM Career & Education Fair 2012 yang bermula 6 April sehingga 8 April.

Kot sape-sape yang sedang mencari peluang kerjaya yang lebih baik, nak cari kerja bergaji BESAR sudi-sudi kan la hadir.... Ada lebih 300 peluang kerja perlu diisi oleh calon-calon yang berkelayakan meh datang penuhkan TM Convention Centre, Menara TM *ehhhh promote mengalahkan Duta TM hehehe*
Ada banyak program yang diatur pada hari tersebut......talk session warga korporat .. gempak gak ada Ustaz Don, Seelan Paulan, Rosyam Noor ....pehhh rugi tak mai nie :p

Mana yang lost.. Enggak tahu di mana Menara TM boleh study map kat atas nie.. Kalau naik LRT lagi mudah cuma kena jalan kaki ala tak jauh mana pun...... alang-alang biar cair lemak di badan nun.

All the best pada candidates yang akan ke sana esok, lusa dan tulat. Semoga anda akan menemui jalan permulaan yang baik di sana nanti. Chayuk...Chayuk.....Chayuk...No comments:

Post a Comment

My HeartBeat