Pages

8.5.12

Aku Sehelai Baju

Credit abunyer.com


Sama tak sama tak macam karangan yang korang buat masa sekolah rendah dulu...cepat ngaku..... asal time soh buat cerita, balik-balik cikgu suruh buat karangan aku sebuah kereta..takpun aku sebatang pen lagi best aku sekaki payung...ahaksss macam mana nie, bukan senang nak perah otak cari idea kengkononnyelah padahal ikut sedap jari ajer menulis... hehehehe.

Kalau nama budak pompuan mesti nak letak nama orang puteh nak glamour jer... mentang-mentang Amy Search tengah femes dengan lagu Issabella oiii dan dan tu nak tiru... agak-agak kalu sepuluh karangan sepuluh sepuluh nama sama... hehehe ampun ya cikgu.




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat