Pages

8.5.12

Perlawanan Bola Sepak Liga Super | Sel vs Negeri Sembilan

Ingatkan my husband ajak-ajak ayam sekali serius daa nak pergi tengok bola kat Stadium Shah Alam. Mentang-mentanglah favourite team dier berentap malam nie laju lah kot nak menengok. Pertembungan antara Selangor Vs Negeri Sembilan haruslah weols support Red Giant.







Anak buah kitaorang pun join sekaki menonton. Diaorang berdua lagi lah rajin asal Selangor ada games dekat Shah Alam atau Bukit Jalil mesti datang support.. woooo semangat!







Happy sesangat pakcik sorang nie. Katanya dah lama tak datang stadium tengok bola last pun masa zaman bujang.. alahai nasib baik isteri mu memahami acecehhh...actually me nie pun 1st time datang stadium tengok bola :p




Siap beli mafla lagi tau semata-mata nak tunjukkan semangat kesukanan. Go go selangor!!





Separuh masa pertama selangor kena belasah 2-0 fuhhhh memang panaslah hati fan selangor kan.. tapi superb la setiap kali ada percubaan nak score penyokong tak henti bagi sorakan dan tepukan tangan walaupun banyak kali gagal menambah mata huhuhu....cayalah korang!


Pemain di bangku simpanan sedang memanaskan badan sementara pemain utama berehat




You're rock, totally adore semangat ultra yang tak henti-henti memberi suntikan semangat dari tempat penonton. Me surrender lah kalau kena berdiri 90 minit tanpa henti. Lenguh pinggang dibuatnya eh.

Ultras negeri sembilan




Ultras Selangor


Akhirnya kesudahan yang sangat mendukacitakan bagi penyokong Selangor. Arghhhh boleh pula Negeri Sembilan menang...aiseyman hampa okey kena belasah 3-1... Nasib badan daaaa..




2 comments:

  1. dah lama tak pergi stadium..
    banyak kerja sekarang nie..
    syok tak tengok kat stadium??

    ReplyDelete
  2. mmg seronok sampai rasa nak pergi lagi..hehehe

    ReplyDelete

My HeartBeat