Pages

18.5.12

Hadiah Misteri Dari Cosmoderm

Dah sampai hadiah dari pihak Cosmoderm. Mereka sungguh bermurah hati kerana memberi produk tersebut kepada lebih 30 orang Fan bertuah..Soalan mudah untunglah kan dapat hadiah :). Me nak try keberkesanan produk nie kalau baca dekat Website dan Fan Page FB macam best dan ramai wanita yang dah pakai ternyata mereka berpuas hati.. Cuba jangan tak cuba :)




1 comment:

  1. fawa pernah try satu cream Cosmoderm. hampa sehampa hampanya sbb kulit muka tak sesuai dgn product tu so dia naik jerawat. sedih. ramai org ckp product nie bagus tp tu lah. kulit i sensitipp. menci i. hehe

    ReplyDelete

My HeartBeat