Pages

20.6.14

Gangguan Bekalan Air Tidak Berjadual Sekitar KL


Credit Bernama

Siap sedialah warga lembah kelang sekalian nampaknya hint2 masalah bekalan air bakal berlaku lagi.. kalau masih berterusan jawabnya hampa kenalah get ready otot2 lengan.... kasik angkat baldi tadah itu airlah.....bila mengenang keadaan panas yang tengah membahang nie tambah lagi time berpuasa nanti hummm bertabahlah uols. Belajar berjimat air dari sekarang uols.. kalau dulu berjam2 bertapa dalam toilet skang berminit2 sudah...banyak jer cara nak jimat air pandai2lah google.. yang untung korang juga bil pun jimat...orang lain pun tak yah stress melalui masalah air..

Tadi check web syabas ada announcement mengenai Gangguan Bekalan Air Tidak Berjadual di Wilayah Kuala Lumpur Akibat Permintaan Tinggi dan Kekurangan Bekalan
(klik link untuk keterangan lanjut)





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat