Pages

24.6.14

Sarapan Pagi Weols Ditaja

mak aiii penuh uolss deretan makanan atas meja nun, wahhh ada free breakfast nampaknya! tengoklah banyak sangat sampai kena oosomm nak makan mana dulu...rambang mata hehehee... me jarang heavy breakfast kat office kengkononnya nak jaga badanlah katakan :p....alang2 rezeki menjengah ermm ngappp jerlah apa yang ada..

Penaja breakfast kitaorang yang sangat baik hati.. semangat kooo bangun pukul 3 pagi semata-mata nak prepare makanan untuk opismate... mamat nie rajin bawak kuih-muih untuk budak2 opis, seminggu tu adalah dua tiga kali juadah kuih singgah di meja kitaorang...  untunglah satu opis pun kenyang..hehe

Tengok.. suruh pose pun malu2 miawww ...cehh..
 
alhamdullilah...bila orang rajin bersedekah nie.. rezeki dia murah..macam mamat nie baru dapat offer kerja kat tempat lain.. yelah masa muda2lah kena cari peluang yang lebih baik..akak doakan beliau terus success dalam kerjaya beliau....insyaAllah.


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat