Pages

27.6.14

Notis Cinta

Nak menyinggah mana2 tempat skang, perkara paling membuang masa adalah mencari parking...lagi2 time peak hours....puhhh berminit2 memusing...nan ado...menduga tahap kesabaran betul. Nak buat camner saban tahun kereta2 yang menjalar kat jalanraya bertambah banyak tapi tempat parking ciput tu jugak.. last2 double parking la jawabnya. Nasiblah kan dari menunggu.
Bila dah bertindan parking dengan orang lain.. kenalah pikir jauh skit.. pikir bijak skit.. karang tak pasal2 free2 dapat notis cinta baik punya...
Cer tinggalkan name card dan no handphone kat dashboard nun at least senang lah orang lain nak contact.. taklah tercari2 sape pemilik kereta.. kesian pakcik yang nak kuar kereta tu hon tak henti2 tapi pemandu tak muncul2.. nasib baiklah kereta kecil bolehlah keluar menggunakan ruang2 yang ada....test skill.. Kalau tak berjanggutlah pakcik mu tunggu dia datang..huhu..



1 comment:

My HeartBeat