Pages

5.6.14

Hanya Tinggal Rangka

Hadoii, cuak betul tengok kereta2 depan nie jalan slow giler macam siput. Laluan subang airport kalau jem tak ingat itu adalah petanda sesuatu berlaku kat depan tu..maybe accident.. Bila jentera bomba dan kereta peronda polis lalu ermm macam betul la tekaan me ada something nie.. harap2 tak serious, risau peristiwa hang 4 jam dalam jem berulang..huwaa tak sanggup nak tempuh lagi.
Syukur, kenderaan still bergerak walaupun perlahan. Nampak jentera bomba dah pun berada kat seberang jalan nak balik port diaorang semula.. dah settle la kot.. rupanya ada kereta terbakar.. api dah terpadam masa me lalu..
Nasib baik tak melibatkan nyawa. me pun lega dapat pulang macam biasa...alhamdullilah! dulu masa laluan airport subang nie tak busy memang seronok sebab traffik kurang....pergi balik kerja rileks yo tak jem langsung. sekarang jangan mimpilah..:)



2 comments:

  1. haishh..macam mana lah boleh terbakar satu kereta tuh..mujur tak melibatkan nyawa penumpang..

    ReplyDelete
  2. @husna - haah..diaorg sempat keluar slmtkan diri..

    ReplyDelete

My HeartBeat