Pages

9.6.14

Ganjaran RM100,000 menanti di Ensurvey

Uols yang dah lama tak bertegur sapa dengan Ensurvey, cepat2 terjah page diaorang sebab banyak ganjaran yang sedang bertebaran di sana. siapa cepat dia dapat la kan. ooopps bagi yang tak tahu apa Ensurvey mesti tertanya2 apa kebendalah nie?? Ensurvey adalah salah satu komuniti soal selidik yang memberi ganjaran dalam bentuk tunai atas setiap survey/polls yang uols jawab. Sape yang suka cari duit online boleh try2 join.

memang peluang terbaik satu polls bernilai rm 0.50sen....cukup RM100 dah boleh cash out. Setiap hari ada polls2 terbaru maka pandai2 lah rebut sementara masih ada..hehehe.

Awal2 skeptikal dengan Ensurvey sebab survey dia alahai macam tak banyak.. tapi lama2 ehh okeylah ada trend masa bila survey tu masyukk...janji up to date dengan email notification diaorang. So far dua kali dah cash out..yeayyy!!



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat