Pages

4.6.14

Bukti Pembayaran Ipanel

Since 2011 me dah join Ipanel Malaysia dan me ada cerita kat sini. 4 tahun berlalu dan tetap setia dengan ipanel sebab ia bukan SCAM dan tak tipu pun.. once tebus mata, tunggu 3-4 hari untuk payment process zapp duit terus transfer ke paypal tapi convert to USD la.
ala2 duit poket tepi.. ciput lerr tapi duit gak kan, sambil2 mengadap FB....internet cuma spend beberapa minit untuk buat survey2 dalam ipanel nie..tgh boring boleh layan buat. Ada tips skit.. kena rajin tengok website Ipanel, selalu check sebab ipanel jarang hantar notification alert survey terbaru diaorang



3 comments:

  1. jadi lah tu kan kak.. boleh topup yg mana kurang..:)
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. @husna - blhlah skit2 lama jadi bukit...hehe
    @khamsi - joinlah kalu berminat..

    ReplyDelete

My HeartBeat