Pages

15.3.10

Buat Amirah

Page ini dedicated buat Amirah one of temporary staff at my Office. Hari ini hari terakhir beliau di sini. Tak sangka sebenarnya kami boleh close sebab kami bukan dalam satu department yang sama. Cuma aku masih ingat pertama kali kami lunch bersama dengan member yang lain di Tesco Puchong..jauhnya merayap..takpe hari jumaat. Bermula dari situ kami mula rapat..berkongsi cerita dan masalah..hehehe
Kak shida nak ambik kesempatan mohon maaf jika ada terkasar bahasa..tersilap kata kepada amirah. jadikan pengalaman di sini sebagai kenangan terindah amirah sepanjang hayat..cewah ayat!!jangan sedih-sedih okey..Yang dah berlaku itu jangan disimpan dalam hati ye.
Ape-ape pun all the best for your future. Semoga berjaya mengapai impian dan cita-cita.. Rajin-rajin study ye..
So enjoy the photo la..

3 comments:

  1. 2 r..dah pegi dah budak nih,,
    sekejap jerk kat bit..
    x pew, t bley jumpe agi

    ReplyDelete
  2. mcm mana nk edit gamba mcm tu??
    nk buat jugak :D

    ReplyDelete
  3. i pakai software photoscape la laling.. try la. u will like it!

    ReplyDelete

My HeartBeat