Pages

29.3.10

Farewall Ujie Rashid

Petang tadi we'all dapat email kasik tahu pukul 3.30 ptg ada farewall untuk ujie di lobi tingkat 1 office. Pelik jugak pada awalnye sebab selalunya invitation akan beritahu awal beberapa hari sebelum event bermula. Rupanya organiser plan nak buat farewell nie pagi tadi masa morning briefing konon nak kasik surprise la kat ujie.. alih-alih ujie yang beri surprise kat depa.. hehehe..dia tidak datang kerja, anak dia fatin demam. Sudahnya, sebab kek dah dibeli maka ujie dipaksa jugak datang office petang tu..takkan nak tunggu sok la kan..mana nak simpan kek tu lak...huish lawak la pulak bila dengar cam tu hehe... tengok tu sekali dua sekali depa order..satu cokelat satu carrot..







Mrs Ujie memberi watikah terakhir di BIT dihadapan semua yang hadir





Sessi potong-memotong kek dijalankan dan bermula acara makan-makan..nyummy kek coklat lagi sedap dari kek carrot..




Inilah antara para hadirin-hadirin yang hadir.. Terima kasih diatas kesudian anda semua.. ceh cam aku lak organiser.. heheh..sampai hati organiser tak sediakan air minuman untuk kami ini...nasib baik tak tercekik..huhu.





5 comments:

  1. pemergian kak ogy akan dikenang..hehe
    boley x wat ayat jiwangs ni

    ReplyDelete
  2. sedis ler ari ni last day... tak leh tido nie...

    ReplyDelete
  3. Sedis sgt... ari ni last day di BIT.. ehem..ehem..

    ReplyDelete
  4. sedisnye... Ari ni last day di BIT...

    ReplyDelete
  5. itulah sedih hilang lagi sorang geng serapat seronggeng..huhu

    ReplyDelete

My HeartBeat