Pages

19.3.10

Make Up Artist Sudah Booked

Fuh..lega satu perkara..make up artist yang aku nak booked available pada hari tersebut.lihat Fiza Makeup Service
Make up dia boleh tahan cantik..price pun dah ok kira standard price la.. kalu diikutkan she ada event pada pagi tersebut tapi lucky boleh curik-curik masa ke Subang..Make Up dulu baru bayar..hehehe..Kena booked awal kang tak berpinar mata nak mencari yang lain...sekarang make up services sudah macam pisang goreng panas

No comments:

Post a Comment

My HeartBeat