Pages

22.3.10

Kuih-kuih..sila makan



wah-wah mula entry sahaja sudah kasik gambar kuih..kasi buka selera sedikit..ini kuih cakoi namanyer..mesti penah makan kan. Petang tadi masa tea time, kami-kami yang ada di office telah menikmati kuih ini dengan asyiknya..hehehe. Biar pun kuih itu agak besar dari kebiasaan dan sedikit keras tapi ia tetap membuka selera kami.. sebenarnya perut dah lapar, telan apa pun sedap..Penaja minum petang tersebut adalah "birthday boy" untuk hari ini..wah-wah bile tanya tak mahu mengaku yer..malu-malu miaw pulak dier..




selalu menjadi mangsa buli rakan-rakan seangkatan dia..kasihan sama kamu..hehehe kawan-kawan sila buli dia lagi..si jejaka memakai baju hitam dan berkaca mata, memikul beg seperti rombongan cik kiah balik kampung..



To Affendi Adam dan Bard Gagah. Birthday Bard dah lepas pun last week tapi sebab kira dekat-dekat dan sama bulan sekali wish la...

2 comments:

  1. gambar nie mse trip nk gi gua batu maloi..hehe
    nway, thnx kak shida nt blanje sy pulak ea..haha =p

    ReplyDelete
  2. APPY BESDAY 2 BELIAU,,,,

    cait,,,gue batu maloi..patut ku macam cam jerk jalan 2, sebab ku pernah pgi...best giler

    ReplyDelete

My HeartBeat