Pages

29.3.10

CE Summit 2010 (2nd Day)

Hari kedua seminar berjalan lancar mengikut jadual. Semua datang ikut time , takde la macam semalam nak tunggu korang datang lambat yang amat. Presenter hari ini adalah dari Technical Support dan PMO unit. Menarik tertarik memang dabomm la presentation mereka..













CEO sempat meluangkan masa hadir menyampaikan misi dan visi syarikat kepada semua hadirin.. Kami dah cuak dah bila dia cakap slide nak present 35 pages..jenuhlah nak buntang kan mata nie.. sekali tak sampai 5 pages..Fuhhh lega..boleh balik cepat.hehehhe


Candid Photo yang sempat aku snap pada hari tersebut.. i like candid photo sebab ia nampak natural dan bersahaja selain kantoi kan orang..jangan marah ye korang..muahaha




Macam biasa sebelum beredar makan tengahari dan pulang, kami mesti ada sessi bergambar beramai-ramai dulu. Kenangan tak datang berulang ia akan dikenang jadilah gambar ini sebagai kenangan kami berseminar di Kelab Golf Negara Subang selama dua hari.


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat