Pages

22.12.11

Bas Sekolah yang Comel



































Hebatlah diaorang nie.. memang budaya penciptaan yang superb! Tabik spring weii...Menggunakan pendekatan animasi pada bus sekolah merupakan satu idea yang best dan menarik.

Kalaulah ada kat Malaysia, semangat budak-budak nak ke sekolah...hari-hari sudah tunggu depan rumah mau naik bus comel.. tapi semua tu hanya boleh dijumpa di negara Jepun..tapi kalau one day, ada kat Malaysia wow nak try naik bolehhhhh?




3 comments:

  1. seriously comel~!!! n_n
    kalo ade kat M'sia, best la bdk2, b'smangat nk gi skool, hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  2. memang cute..kalau ada bas camni kat malaysia..xpaya paksa anak2 pegi sekolah da..dorang yang xsabar2 pegi sekolah..ehehe..BESH.

    ReplyDelete
  3. perghh terbaik ler..x pernah jumpe lagik...jom kite buat kat malaysie...boleh kaye ni

    ReplyDelete

My HeartBeat