Pages

8.12.11

Lawak Lawak

Adalah sorang budak praktikal kat opis yang jenis kemain susah nak buka mulut bercakap. Bangsa jenis pendiam kurang nak campur masyarakat. Pemalu la mungkin. Tapi tengok dari segi kerja memang boleh diharap buat kerja bukan jenis malas ke apa.

Semalam ada minta dia tolong taip sikit data nak masuk dalam Excel dah siap me suruh email balik file tu. Bila nak buka file tu terus ketawa berdekah-dekah. Loyar buruk jugak budak nie. Dalam berat-berat nak keluar suara, pandai buat lawak.

Tengoklah file yang disend...Adake patut nama file tu jadi "alamak.xlxs". Ribut nie pak...hehehe




Me tak rasa pun dia nak main-main maybe dia nak buat lawak dalam cara tersirat.... Tak kisah lah janji kerja yang me minta tolong taip dah dibereskan dengan jaya..





1 comment:

  1. ooh boleh tahan jugak adik hirda ni..ada peningkatan...hehe

    ReplyDelete

My HeartBeat