Pages

9.12.11

Kamu yang comel

Gila jeles tengok adik sepupu yang dah ada adik angkat baru dalam famili dia. Siap ada sepasang jantan betina yang baru dibeli buat me geram comel sangat.

Kalau ikut hati yang suci murni nak je culik dua ekor rabbit ni tapi memandangkan perjalanan nak rumah sepupu me jauh berkilo-kilometer so plan cancel!! Harap maklum.. Huhuuhhu


Aria gegirl warna putih, Momo boboi warna hitam


Bela rabbit nie untung tau tarak rugi satu sen pun.... Bukan setakat jadi pet kesayangan ada benda lain diaorang boleh lakukan. Sepupu me dah buktikan kehebatan Aria dan Momo yang orang lain mungkin tak tahu lagi... Jeng jeng..

Mana tuan dia tak sayang ketat-ketat, bagi arahan apa pun tak melawan langsung...Sejuk hati tuan membelanya. Meh kita tengok apa telah berlaku disebalik tabir tuan rabbit yang feeling ala designer nie dah buat.. :)




Yeahh..dengan ini gelaran "model of the year 2011" jatuh kepada

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'















p/s : Tetiba teringat rabbit peliharaan famili me, Stella yang mati lepas lahirkan anak-anak dia, Letto si somi terus lari dari rumah seminggu selepas pemergian bini sebab kesedihan melampau... sob..sob..sob : miss them so much..




1 comment:

  1. kak syida..gile comel yang no 1 ngan lastt tuh..rasa macam anak patung baby dolll.hihi..

    ReplyDelete

My HeartBeat