Pages

30.12.11

Trip To Sabah - Day 4

Percutian kami di Sabah sudah berada di hari terakhir.....sekejap je masa berlalu..tup tup dah nak balik... Flight balik pukul 6.30 petang so sementara menanti sisa-sisa masa yang ada sempatlah meronda sekitar bandar kota kinabalu..


Kita minum pagi dulu.. ...set roti bakar dan milo suam menjadi idaman di pagi hari..



Sebab tak banyak masa yang diperuntukkan untuk soping barang so kena guna kesempatan ini sepenuhnya....Pening den nak cari souvenir apa yang berkenan kek mata dan hati nie.. penuh kedai dalam pasar filipina nie..

Boronglah juga ikan bilis, ikan masin dan sotong kering buat famili di kuala lumpur. Diaorang akan siap-siap pack kan barang yang dibeli dalam kotak. Senang nak bawak naik flight nanti.






Lepak di hotel sementara menantikan para lelaki balik solat jumaat.....Terus check-out dah time nie... kemudian pergi makan tengahari dan sambung balik shopping di Jamilah Jewellery.. Fuhhh rambang biji mata melihatkan accesori wanita yang cun melecun yang diperbuat daripada mutiara dan kristal......tak tahu nak beli apa tapi budget mau kira dulu karang terlebih budget...heheheehe..dapatlah beli keronsang buat mak dan adik-adik.

Habis shopping dalam pukul 4.30petang terus gerak ke Airport. Meriah sungguh keadaan dalam dengan ramai penumpang yang sedang menunggu ketibaan flight. Penerbangan sedikit lewat dari jadual dalam pukul 7malam kerana cuaca kurang baik hujan lebat.......asyik bergegar je pesawat semasa dalam perjalanan tadi . Alhamdullilah tiba di LCCT dalam 9.30 malam.


Malang sekali lagi buat officemate husband me yang sekali lagi bag pakaian beliau hilang. Again tunggu lagi penerbangan yang seterusnya tapi tak jumpa so kami terus ke kaunter pengaduan buat report. Kesian betul kat minah nie asyik dia je kena...huhuhu...



Rupanya ada orang telah terambil bag pakaian beliau.. uisssh nasib baik orang tu pulangkan kalau tak selamatlah barangan dalam tu..


Apa yang me boleh katanya, selama 4 hari 3 malam merupakan satu pengalaman yang sangat menarik yang me dapat rasai dan tempuhi di tempat orang. InsyaAllah ada peluang dan ruang me ke Sabah semula meninjau tempat-tempat lain pula.




1 comment:

  1. ptt le blog sunyi..
    rupenye shida cuti2 m'sia..
    bestnye...

    ReplyDelete

My HeartBeat