Pages

16.12.11

Pot Luck | Sungguh Enak Makan Beramai-Beramai

Best wooooo buat pot luck yelah ala-ala orang buat sale......boleh rambang mata dibuatnya.....macam-macam pilihan makanan bersusun atas meja sampaikan mengoncang nafsu makan yang sedang menggila kelaparan. Oh tidak!!!


Lat Tali Lat Ta Li Tam Plom....ok pilihhhhhhhh dengan pikiran bukan nafsu semata-mata!

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'



dan lagi

'
'
'
'
'
'
'
'



Macam tengah piknik tepi laut je rasa... sambil chit chat hal ehwal semasa, mulut dok mengunya makanan ohhhh memang nikmat dunia betul.




Bebudak laki sebelum nak solat jumaat sempatlah menjamah set-set mana yang berkenan dihati tapi korang jangan terlebih makan kalau tak memang hazab la nak menahan ngantuk dek perut kekenyangan..





Cer cari sapa yang dikelilingi bintang yang mengerlip itu.. See the STAR?? Yeahhh...itulah yang kita cari kerana beliaulah yang diraikan hari ini sebab dia bakal berhijrah ke company lain..... Orang makan gaji adatlah tak kekal lama dalam sesuatu organisasi.











Alhamdullilah memang sedap-sedap belaka semuanya....tak larat nak rasa semua pun tapi memang yang terbaik untuk hari ini.




3 comments:

  1. hahahahahaha . besh gilaaa makn2 ramai mcm nie . btw , saya tak nmpak pun prince saya tga makan ? hahahahaha

    * sedang mencri di didalam gmbr :)

    ReplyDelete
  2. mcm bazar ramadhan aje dah tgk..

    ReplyDelete
  3. tak insaf insaf lagi Meera nie dgn prince dia. aduii laaa. hahaha gasak la so-called-prince dia tu ;D

    ReplyDelete

My HeartBeat