Pages

19.1.12

BHPetrol eCard

Walaupun bukan regular pengisi minyak di BHP....tetap nak ada eCard dari mereka. Sekurang-kurangnya apabila datang menyinggah di BHP dapatlah mengumpul sedikit sebanyak mata points... dari isi minyak je tak collect apa-apa langsung. ..mana lagi untung....






Seperti mata card ganjaran di stesen minyak pesaing yang lain, eCard nie percuma sahaja tiada apa-apa caj yang dikenakan.... cuma kelemahan dari segi penyertaan yang agak memakan masa kerana eCard akan dipos dirumah selepas mengisi borang dimana-mana stesen BHP. Kalau tempat lain on the spot dah boleh dapat. Nak tunggu card ni pun dekat 2 minggu so rugilah kalau in between masa tu ada isi minyak...



Lepas dah banyak collect points boleh redeem barang ikut syarat yang ditetapkan macam campaign kat bawah nie...... tak nak redeem simpan, collect points banyak-banyak lagi.. habis cerita..:p







p/s: Kad mata ganjaran petrol ketiga selepas Kad Mesra Petronas, Kad Smart Esso.. :)






No comments:

Post a Comment

My HeartBeat