Pages

9.1.12

Futsal Game | Siri 1

Malam ni team somi akan berentap dengan team member dia....starter games untuk 2012.....nama team lawan tak sure sangat tapi kitaorang panggil "Team Amir Extainer"...camner datang extainer tu entah no comment sebab nampak dekat booking records... ..hehehehhe.. me as usual bertindak selaku pencatit gol...

Port Futsal macam biasa ESC Sport Center, Seri Kembangan....ada 4 gelanggang kat sini yang bestnya orang tak ramai so privacy gak lah..takdelah hura-hara bising ke apa.....sore-sore kitaorang jelah yang buat kecoh..heheheh...dan paling untung dapat extra time 5-10 minit untuk main..







Court no 3... segala aksi rembatan akan berlaku disini nanti...tunggu!!





Team sedang melakukan warm-up session.





Preeeeeet..... aksi sepakan bermula. Kedua-dua pihak menerjah pantas ke kawasan lawan masing-masing penuh tenaga.... kiri kanan kiri kanan ehhh naik pening biji mata tengok!! Sebab me pencatat gol yang baik acecehhh kenalah fokus kat games nie..






Kedua-dua team mempunya kekuatan yang seimbang. Sana bolos situ bolos..Kedudukan mata agak rapat antara satu sama lain. Player berganti keluar masuk mengantikan rakan yang kepenatan di gelanggang dan akhirnya masa permainan tamat......kesudahannya...








Yeahhhhhhhh!!!!!

Team kitaorang menang 20 gol berbalas 14



p/s: Team lawan ajak berentap balik...alahh kes tak puas hati ler tu...





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat