Pages

3.8.11

Semurni Kasih 2011... You contribute, We distribute!

Usaha baik yang sedang dilaksanakan oleh pihak korporat 7 eleven dalam membantu golongan yang kurang berkemampuan. Good effort.Dah masuk tahun kedua kempen "Semurni Kasih 2011... You contribute, We distribute!" dari 7 Eleven. Untuk tahun 2011 ia bermula dari 1 Aug - 4 sept 2011 Berminat nak sertai kempen ini, cara-caranya akan diterangkan dibawah.Senarai barang-barang keperluan asas yang diperlukan oleh pihak-pihak kebajikan seperti makanan dan ubat-ubatan.Rumah-rumah kebajikan yang menjadi pilihan dalam kempen Semurni Kasih 2011... You contribute, We distribute!


Ada 4 cara yang membolehkan kita membantu rumah-rumah kebajikan berkenaan melalui kempen Semurni Kasih 2011... You contribute, We distribute! Cuma singgah ke mana-mana branch 7 eleven yang berhampiran, buat pilihan barangan berdasarkan senarai keperluan barang-barang dari rumah-rumah kebajikan, bayar dan letak barangan tersebut di kotak sumbangan yang ada diletakkan di 7 eleven.

Pendek kata segala pembelian yang di buat akan diagihkan kepada badan-badan kebajikan yang berada dalam senarai tadi. Segala sumbangan pastinya akan dimanfaatkan sebaiknya oleh penghuni rumah-rumah kebajikan berkenaan..

No comments:

Post a Comment

My HeartBeat