Pages

9.8.11

Video Pelajar Malaysia Dirompak di London



Mata korang tidak menipu ini benar-benar berlaku di Barking, London yang menimpa Asyraf Haziq student malaysia di sana. Kesian sangat tengok apa yang berlaku dalam video nie, gigihlah nak cari makan untuk berbuka tetiba kena belasah dengan si perusuh. Tengok orang-orang kat situ macam nak menolong sekali hambek korang rompak dia.. habis hilang handphone dan wallet dia. Khabarnya ada kat Royal London Hospital untuk menjalani pembedahan akibat kecederaan pada rahang dan gigi patah.. scarynya dengar... Kita di Malaysia marilah doakan semoga beliau selamat.. insyaAllah.




4 comments:

  1. kak shida , apa sebenarnya yang terjd dekat pelajar malaysia dekat london uh ?

    ReplyDelete
  2. kena serang dgn perusuh kat sana.
    cian sampai kn rompak.

    ReplyDelete
  3. yeke ? sian nyer . bukan ke london tempt yang selamat ?

    ReplyDelete
  4. kalau org duduk dalam gua cam Mira nie,habuk pon tak tau. dey,x baca paper ke? kalau x tgk berita aku leh terima lagi. ppfftttt ;D

    ReplyDelete

My HeartBeat