Pages

26.10.11

Hadiah Birthday

Diikutkan dah lepas pun birthday mamat ni tapi dah janji nak bagi hadiah yang special so kena tunggu lama sedikit...hehehee. Kebetulan husband ada games futsal yang satu jalan ke rumah uncle syaf so kitaorang singgah sekejap kat rumah beliau.
Sampai je ingatkan nak jumpa kat bawah, call punya call tapi tak berangkat. Ha sudah jangan tak de dah tapi sebelum nak datang dah roger. Nak tak nak gigihlah mendaki anak tangga nasib baik rumahnya tingkat dua :p.
Bila pintu dibuka selepas diketuk dan salam diberi... amboi rupanya sedang bersedapan mengoreng cekodok. Patutlah payah benar nak contact handphonenya problem. Takpelah tapi
sori tak dapat nak rasa cekodok tu sebab nak kejar masa. Apakah hadiah itu saksikan..... Jeng...Jeng....Jeng!!!!









4 ekor anak ikan kelah








Birthday boy yang terkejut tengok hadiah yang dapat




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat