Pages

18.10.11

Semoga Cepat Sembuh

My team leader baru lepas jalani operation sinus dan tonsil pagi tadi. Sebelum tu sempatlah dia call dan me sempatlah wish pe yang patut. Actually lama gak die sengsara dengan penyakitnya tu....nak bercakap tu tak berapa selesa...asyik sakit je. Lepas operation kena tahan dalam wad 2 -3 hari dan doktor bagi MC selama 2 minggu katanya.. lama kan cuti.

Tak taulah sempat melawat die ke tidak nie. Kalau weekend senang sikit nak redah KL ,time-time keje nie dengan jem tak hingat tak surelah sampai ke tidak ke Hospital Pusrawi nie..huhuhu. Apa-apa pun me doakan team leader me tu cepat -cepat sembuh..Amin.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat