Pages

22.10.11

Restoran D'one Steak

Boring weekend melepet kat rumah aje so husband ajak ronda-ronda Mines..On jerlah kan. Nasib baik mines tak berapa ramai orang sangat maka senang nak cari parking. Lepas ronda-ronda window shopping rasa lapar pulak, pusing-pusing cari makan then kitaorang decide nak makan western food so me roger member recommend tempat makan area Bangi yang mabeles untuk dicuba.

Dan hasilnya sampailah kitaorang ke Restoran D'One Steak. 1st time experience ke sini la kiranya.




Reaksi orang lapar yang tengah tunggu makanan :p



Taaadaa sampai sudah Black Pepper Steak me punya dan Mixed Steak husband order.. Makan!







Uishh licin langsai sudah.. kenyang. Opps ini hasil santapan husband me..:O Me tak makan habis pun sebab daging tu liat sedikit terpaksalah husband habiskan kalu tak membazir.....huhuhu... kecewa sikit sebab presentation food kureng kalau kasi letak daun salad, sayur tu letak lebih sedikit lagi berseni kan :)....kentang goreng pun alahai kedek..






No comments:

Post a Comment

My HeartBeat